Bericht versturen
Thuis

Changzhou excellent technology co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de Changzhou die is Uitstekend Technologie, Ltd een bedrijf in Changzhou, Jiangsu-Provincie wordt gevestigd. De hoofdproducten zijn elektrische fietsen, elektrische autopedden en zijn toebehoren. Wij hebben onze eigen kaderfabriek en fabriek van de lithiumbatterij met professioneel ontwerpteam, het team van de veteraantechnicus en de verkoop-dienst team. De producten zijn uitgevoerd naar Europa, de V.S., Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, etc.and veel van hen goede reputatie en populariteit hebben bereikt. Er zijn meer dan 15 deskundigen in ons team, die rijke ervaring, krachtige creatieve capaciteit en bekwame technologie hebben. Bovendien maakt het geavanceerde materiaal niet alleen materialen efficiënter werken maar ook de kwaliteit van producten verzekeren. Deze voordelen staan ons toe om aan de eisen van verschillende klanten in grote mate te voldoen.

Onthaal aan onze homepage! Als u om het even welke vragen hebt, aarzel niet om onze medewerker van de klantenservices te contacteren. Oprecht hoop kunnen wij een prettige samenwerking hebben.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

         In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

                                                                                                   

       Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

           

Changzhou excellent technology co.,Ltd Changzhou excellent technology co.,Ltd Changzhou excellent technology co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Uitstekend

Aantal werknemers : 11~50

Jaarlijkse omzet : $2.5 Million-$5 Million

Opgericht Jaar : 2020

Export pct : 90% - 100%